Actief, buiten, beleven!

Reünie!

 

 

 

 

Velen van jullie zal niet ontgaan zijn dat de IJsselgroep dit jaar 25 jaar bestaat. Dit hebben we vorig seizoen al volop gevierd met diverse groepsactiviteiten en met het jubileumkamp als grote afsluiter. Echter willen we ook stilstaan bij iedereen die in de afgelopen 25 jaar iets heeft betekend voor de IJsselgroep.

Door middel van deze brief zou de IJsselgroep jou van harte willen uitnodigen om nog langs te komen en “De IJsselgroep Reünie” bij te wonen. De avond zal in het teken staan van gezelligheid, het tegenkomen van oud bekenden, herinneringen uitwisselen, foto’s terugkijken en dat onder het genot van een hapje en een drankje bij het kampvuur. Daarnaast willen wij jou natuurlijk ook uitdagen om je scouting skills te laten zien.
Vanaf 18 jaar en ouder.

 

Klik hier om je aan te melden!

 

Test je scouting skills!

Heb jij het nog in je? Vuur bouwen, vlot varen, knopen, pyromino-en!
Tussen 19:45 en 22:15 zijn er allerlei activiteiten te beleven.

Waar vind het plaats?

Je bent vanaf 19:00 welkom bij de
Scouting IJsselgroep Zwolle-Zuid
IJsselcentraleweg 35 a
8014 BK Zwolle
19:30 Wordt de avond geopend.
00:00 Sluit de bar.

 

Wij hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Aarzel niet en meld je aan via de knop! Mochten er vragen zijn, horen wij dat graag en kunt u een mail sturen naar reunie@ijsselgroep.org

Leave a Reply